Cartierul Electroprecizia va avea teren de sport multifuncțional

91

Pentru ședința ordinară a Consiliului Local Săcele am inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnice (SF) și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Teren de sport cu gazon artificial multisport la Liceul Tehnologic Victor Jinga”.

După cum bine știți, în ultimii ani administrația publică a pus accentul și pe construirea de terenuri de sport multifuncționale pentru a da posibilitatea tinerilor săceleni să practice diferite discipline sportive în condiții de siguranța.

Dacă anul trecut am realizat trei terenuri de sport multifuncționale, două în cartierul Ștefan cel Mare și unul în cartierul Movilei, acum a venit rândul celor din Cartierul Electroprecizia să aibe un teren de sport modern, cu gazon artificial, nocturnă și tribună.

Dacă proiectul va fi aprobat de către Consiliul Local Săcele, vom demara procedura de achiziție a lucrărilor de construire teren de sport multifuncțional din Cartierul Electroprecizia, iar în cel mai scurt timp vor începe lucrările propriu-zise.

Primar
Virgil Popa

Comments