Azi aflăm ce se întâmplă cu meciurile Preciziei din playoff

151

După Corona – Colţea 2-1, celelalte două jocuri din playoff-ul de conjunctură al Ligii a 4-a Braşov au şanse minime să se mai dispute, din cauza faptului că lotul Preciziei Săcele a fost afectat de noul coronavirus.

După un apropiat al conducerii, care a fost internat săptămâna trecută, un jucător a fost şi el testat pozitiv. Conducerea Preciziei a trimis rezultatul testului Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi a anunţat că nu poate disputa meciul de miercuri (ora 17.30) de pe „Tineretului”, împotriva Coronei, la care avea şi calitatea de echipă gazdă, organizatoare.
Săcelenii au avut ca termen limită noaptea de marţi spre miercuri (ora 0.00) pentru a trimite un tabel cu jucătorii care ar putea participa la competiţie, în urma unor rezultate negative la testarea RT-PCR, astfel că o decizie finală asupra playoff-ului va fi luată astăzi, în Biroul Executiv al AJF. În afară de partida cu Corona, Precizia ar mai trebui să întâlnească pe Colţea, sâmbătă (ora 17.30), tot pe Stadionul Tineretului.
O amânare a celor două partide pare foarte puţin probabilă, în condiţiile în care reprezentanta judeţului în barajul de promovare trebuie anunţată până pe 27 iulie (lunea viitoare).

În acest moment, Corona conduce în clasament, după primul meci din playoff, având 45 de puncte şi fiind urmată de Precizia (43) şi Colţea (40). Săcelenii ar fi stat (sau încă stau) la mâna lor, în cazul disputării celor două jocuri.
În perioada 1-9 august, campioana Ligii a 4-a Braşov le va întâlni, pe teren neutru, pe cele din judeţele Alba şi Harghita.

Membrii Biroului Executiv al AJF se întâlnesc în această dimineaţă pentru a lua o decizie.

Comments