Asociațiile săcelene sunt chemate să sprijine voluntarii

64

În atenția asociațiilor culturale, sportive, religioase și civice din Municipiului Săcele

Administrația locală, în contextul actualei crize cauzate de virusul Covid 19, a lansat luni, 30 martie, un apel către agenții economici pentru a dona alimente și alte produse pentru concetățenii noștri care sunt afectați de criză. De asemenea, pentru aceștia din urmă au fost puse la dispoziție trei numere de telefon unde pot solicita ajutor, activitatea fiind gestionată de Serviciul de Asistență Socială. La ora actuală activitatea este derulată prin personalul Serviciului de Asistență Socială și al Serviciului de Voluntariat pentru Situații de Urgență.

Primăria Municipiului Săcele, având în vedere cele prezentate anterior, în probabilitatea ca în perioada următoare să fie nevoie de un număr mai mare de persoane care să defășoare această activitate, face un apel către membrii asociațiilor culturale, sportive, religioase și civice din Municipiul Săcele să se implice prin servicii de voluntariat în cazul în care situația o va cere.


În acest sens, vă solicităm sprijinul prin punerea la dispoziție a unor tabele cu voluntari din partea asociațiilor dumneavoastră, cu numerele de telefon aferente, astfel încât dacă situația o va cere să putem fi alături de concetățenii noștri aflați în dificultate.Tabelele pot fi trimise prin email, la adresa primaria@municipiulsacele.ro.

Vă mulțumim.

Comments