Aprecieri la adresa administrației săcelene și a Spitalului Municipal Săcele din partea Ministrului Sănătății, Sorina Pintea

654

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vizitat marți, 16 aprilie, Spitalul Municipal Săcele și a avut discuții cu primarul municipiului, Virgil Popa, cu managerul spitalului, Rodica Pârvan, și cu personalul spitalului.
Conform unei declarații consemnate de Agerpres, ministrul Pintea a apreciat dotarea și curățenia spitalului nostru. ”Din punctul meu de vedere, aşa ar trebui să arate un spital mic, de suport, care să deservească spitalele mari (…) Sunt foarte plăcut impresionată, am văzut aparatură pe care n-am văzut-o în spitale judeţene (…), semn că cineva s-a preocupat şi a ştiut clar ce trebuie să facă”, a afirmat Pintea, adăugând că închiderea acestui spital în 2011 s-a dovedit o decizie pripită. Totodată, ea a spus, răspunzând unei întrebări, că acest spital ar merita să fie premiat: „Cred că sunt anumite spitale care ar merita să le premiem pentru ceea ce reprezintă în zonele lor”.

Vizita la Spitalul Municipal Săcele a ministrului Sănătății, Sorina Pintea, a durat aproximativ două ore. Ministrul a declarat că va susține proiectele viitoare ale spitalului, iar la final, în cartea de onoare a spitalului, a scris ”Sunt mândră de voi”.

Comments