AJF Brașov dorește reluarea Ligii a IV-a Brașov, în ciuda numărului mare de noi cazuri de COVID-19

67

Deși suntem în plină pandemie de coronavirus, iar Brașovul se menține constant pe poziția numărul 3 privind numărul de infectări cu coronavirus cu peste 1600 de cazuri, AJF Brașov dorește cu orice preț reluarea campionatului.

Comitetul Executiv al AJF Brașov, întrunit vineri, a decis organizarea unui play-off penru desemnarea campioanei Brașovului, după data de 15 iulie. Cele trei echipe vor intra în play-off cu punctele acumulate până la suspendarea campionatului din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, Precizia Săcele intră în play-off cu 43 de puncte, Corona Brașov cu 42 de puncte, iar Colțea Brașov cu 40 de puncte. Play-off-ul care urma să decidă campioana din acest an va avea loc DOAR dacă se vor putea juca meciuri la nivelul fotbalului amator fără măsurile suplimentare prevăzute de protocolul medical impus echipelor de Liga I și Liga 2 de către Ministerele Sănătății și Tineretului și Sportului. Datele de disputare a celor trei meciuri sunt 18, 22 și 25 iulie, iar stadionul propus pentru disputarea meciurilor este Tineretului.

Precizia Săcele scoasă și din faza județeană a Cupei României

Deși formația săceleană a câștigat atât în anul 2018 cât și în anul 2019 faza județeană a Cupei României, Precizia Săcele a fost scoasă și din faza județeană a Cupei României, deși reprezentații clubului nu au fost întrebați dacă sunt de acord cu această variantă.

Rămâne de văzut dacă va fi dusă la bun sfârșit competiția, știind că la un nivel superior, în play-off-ul Ligii 2, situația este delicată, gruparea Petrolul Ploiești intrând în izolare, după ce 5 jucători au fost depistați pozitiv la o testare.

Comments