Adevărul despre PUZ-ul de pe str. Morii

0
251

Trompeta PNL-istă Ciprian Sterpu în lipsă totală de subiecte și decență , mai susține o fumigenă lansată de câțiva locuitori de pe strada Morii la adresa administrației prin care aceștia acuză că nu au fost informații despre demararea PUZ-ului “Construire pensiune din fonduri europene” pe strada Morii.

Conform comunicatului emis de Primăria Municipiului Săcele, Primăria a respectat toți pașii necesari demarării acestui PUZ.

Care este miza acestui PUZ ?

Zona Morii este o zona imobiliară în care s-a construit ilegal extrem de mult.  Așa cum am precizat în anii precedenți, printre numele grele care au construit ilegal  în acea zona sunt consilierul local PNL Săcele  Cristian Popa,  comandantul Poliției Municipiului Săcele Bogdan Badea sau șefii RPLP Săcele.

Ceea ce este extrem de grav îl reprezintă faptul că aceștia au construit ilegal în categoria de teren extravilan-fâneață, lucru total interzis de lege.

Prin demararea PUZ-ului la care se face referire, PUZ ”Construire pensiune din fonduri europene” (în fapt PUZ strada Morii), se va putea construi în categoria de teren extravilan-fâneață. Acest lucru va fi posibil doar datorită faptului că se va realiza investiția din fonduri europene.

Nemulțumirea unor așa-ziși locuitori de pe Str.Morii se datorează faptului că suprafețele lor de teren de pe str.Morii nu sunt incluse în acel PUZ și rămân cu construcțiile ilegale. Așa cum am precizat mai sus, acest PUZ, conform legislației în vigoare, se poate face doar pentru investiții derulate pe fonduri europene.

Cât despre trompetistul Sterpu care se vrea primar, acesta ne arată încă o dată câte lacune administrative deține deși de 4 ani de zile face umbră în Consiliul Local. Mai trist este faptul că Sterpu, după ce a fost trompeta interlopilor care îl numeau “gunoi și slugoi” pe Comandantul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov , acesta se transformă acum în trompeta mafiei imobiliare care a acaparat în moduri oculte terenurile de pe Strada Morii și au construit fără să le pese de nimeni și nimic.

Construcția ilegală a consilierului PNL Cristian Popa de pe strada Morii

Comments