8.924.931,73 lei de la Guvernarea PSD pentru Săcele

312

Ieri, 22 iulie 2019, a fost semnat contractul de finanțare pentru închiderea depozitului de deșeuri neconform din zona Subobrej, între Municipiul Săcele și Administrația Fondului pentru Mediu.

Contractul este în valoare de 8.924.931,73 lei și reprezintă 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, durata de derulare a proiectului fiind de 36 de luni.

La semnarea contractului au participat ministrul Mediului – Grațiela Gavrilescu, președintele Administrației Fondului de Mediu – Cornel Brezuică, reprezentanți ai ministerului Mediului și primarii localităților care au primit fonduri pentru închiderea depozitelor de deșeuri neconforme.

Semnarea contractului este încununarea cu succes a peste doi ani și jumătate de muncă susținută a administrației locale prin realizarea studiilor de fezabilitate, a proiectelor tehnice și prin nenumăratele discuții avule la Ministerul Mediului.

În perioada următoare se va derula procedura de achiziție a execuției lucrărilor, acestea urmând să înceapă spre finalul anului.

Comments